Çalışma Notlarım

Ekibinde Yer Aldığım Proje ve Etkinlikler ile İlgili Videolar

Videos

Loom OnurDayibasi.com Kullanimi Hakkinda

29 Agustos 2021 2021 OnurDayibasi.com sitesinin kullanımı

Çay Kahve İnsan - Yazılımcı Sohbetleri

6 Nisan 2021 Yazılım Sektörü üzerine yaptığımız söyleşi

Thundra - Remote Debugging Microservices with Thundra Sidekick

(1 Nisan 2021) Thundra Sidekick Uygulaması Yazılım Geliştiricilerine Microservislerini Durdurmadan Microservislerin Çalıştıkları ortamda debug edip problemlerini çözme imkanı sunuyor.

Thundra - Automated Monitoring and Troubleshooting for Cloud Apps

(12 Mayıs 2020) Thundra APM Uygulaması Yazılımınız AWS üzerinde Microservis veya Lambda üzerinde çalışırken otomatik bir şekilde görüntüleme, takip etme ve hataları yakalamanızı sağlar.

Yumod

(24 Ocak 2018) yılında Medium yazılarını gruplamak için genel bir araç yapmıştık. Daha sonra bunun için bir Extension'da çıkardım. Buradaki linke tıklayarak Yumod Chrome Extension kullanabilirsiniz.

Ankara Cloud Meetup

(6 Mart 2017) yılında İbrahim Gürses ile birlikte birçok Ankara Cloud Meetup Etkinliği düzenledik. Birçok firmadan farklı alanlardaki uzman konuşmacılar ile bu etkinlikleri yapmaya çalıştık. Cybersoft - Onur Dayıbaşı, Udemy - Abdullah Çetin Çavdar, Milsoft - Serkan Özal, Arçelik - Ersin Er, OpsGenie - Sezgin Küçükkaraarslan, Connected2.me - Ozan Yerli, Arçelik - İbrahim Gürses, Nokta Medya - Hakan Kocakulak, Hazelcast - Ensar Basri Kahveci, Hazelcast - Sertuğ Kaya, Havelsan - Mustafa Akın, Mobiliz - Emre Baykal, Comind - Ahmet Üstün, ICterra - Ersin Seza, OpsGenie - Serhat Can

Tüm videolara Ankara Cloud Meetup kanalından erişebilirsiniz.

Xenophobic Game Teaser

( 2005) yılında Grafik ve Oyun Tasarımlarını Sinan Ölmez'in yaptığı , birlikte geliştirdiğimiz 2 Boyutlu Oyunun 1nci Bölümünden ve Bölüm Tasarımlarınlarından görüntüler. Oyun Motorunu ve Level Editor Araçlarını kendim yazmıştım o dönemde.. Buradaki linke tıklayarak SWEngine Oyun Motoruna ve üzerinde çalışan bir çok Örneğe (SWTutorials) erişebilirsiniz.